Region

Svet

Danijel Alibabić ponovo u vezi sa Lejlom Hot?!

Danijel Alibabić, koji se sa Jovanom Nikolić našao usred medijskog skandala, rešio je da temu okrene na drugu stranu, te na društvenim mrežama ljubavne emocije posvećuje, kako se čini, svojoj bivšoj devojci Lejli Hot.

Danijel Alibabić ponovo u vezi sa Lejlom Hot?!



Danijel Alibabić javno progovorio o Jovani Nikolić: Držao sam je kao malo vode na dlanu, a onda mi je stigla užasna poruka! (Foto)
Nakon medijske hajke koja je pratila njega i njegovu, još uvek zvaniču suprugu Jovanu, Danijel Alibabić je po svemu sudeći rešio da skrene temu sa batina i iznošenja najintimnijih stvari iz njihovg života, pa je tako rešio da ponovo osvoji naciju svojom ljubavlju prema bivšoj devojci Lejli Hot. Naime, Danijel je na društvenoj mreži Tviter napisao stih jedne pesme i početno slovo svoje bivše drage.

"Ti koja ostaneš kada svi odu, sa mnom na ovom pustom ostrvu. Uz mene godinama. L", napisao je Danijel Alibabić, koji je sa crnogorskom pevačicom Lejlom Hot godinama bio u vezi, te pričao kako ga je ona uvek podržavala u svemu.

U prilog ovome ide i nedavna priča Danijelove majke, koja je Lejlu ishvalila na "sva zvona" i pričala kako se ona nikada ne bi ponašala kao njena snajka Jovana Nikolić.

"Mislim da je Danijela Bog stavio na iskušenje da bi shvatio kakvu je devojku imao pored sebe i izgubio. Lejla Hot mu je u svemu odgovarala. Jako su se voleli", rekla je pre nekoliko nedelja majka poznatog pevača, a inače je i Jovana Nikolić kazala da Danijelova majka još uvek na stolu drži uramljenu Lejlinu sliku.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Zoran Lončarević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>