Region

Svet

Zorica Marković otvara kafanu sa učesnicima Farme 5: Boris Stamenković i Marko Vukotić organizatori!

Pevačica i učesnica poslednje dve sezone Farme Zorica Marković, odlučila je da se vrati ugostiteljstvu, a ovog puta kafanu otvara zajedno sa kolegama iz prethodne sezone Markom Vukotićem i Borisom Stamenkovićem.

Zorica Marković otvara kafanu sa učesnicima Farme 5: Boris Stamenković i Marko Vukotić organizatori!Boris Stamenković: Nije istina da smo se Kaća i ja verili, karijere su na prvom mestu
Naime, kako "Alo!" saznaje, Zorica Markovićje angažovala farmere da budu menadžeri novog objekta koji će otvoriti 31. januara, a za atmosferu biće zaduženi Katarina Grujić i Slobodan Đurković. Ovo je jedan od dokaza da su farmeri ostali u dobrim odnosima i posle rasprava i svađa koje su imali.

"Zorica je na nagovor pijatelja odlučila da opet otvori kafanu, jer ona zaista ume da se bavi tim biznisom, ume sa narodom. Kako joj ovaj projekat ne bi oduzeo mnogo vremena, rešila je da angažuje Marka Vukotića i Borisa Stamenkovića, koji će joj pomagati i organizovati posao, a za atmosferu će se pobrinuti Sloba i Kaća, jer je ona oduševljena kako oni pevaju. Naravno, i Zorica će pevati kao što je i do sada radila, kako bi učinila svojim gostima", priča nam izvor blizak Markovićevoj, koja je potvrdila ovu informaciju.

"Tačno je da otvaram kafanu "Perla", biće to dobra priča, kao i sa prethodnim lokalom koji sam držala. Marko i Boris su mladi i lepi momci, i treba im pružiti šansu. Što se muzike tiče, svako veče će neko pevati, a istina je da su tu i Sloba i Kaća", rekla je pevačica.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Ilustracija/Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>