Region

Svet

Ana Ramadanovski: Adil viđa dete, ne smem ništa da pričam do suđenja

Ana Ramadanovski, supruga Adila Maksutovića kojeg je napustila nakon što ju je u decembru brutalno pretukao, još uvek čeka na sudski postupak, a u međuvremenu dozvoljava pevaču da viđa njihovo zajedničko dete.

Ana Ramadanovski: Adil viđa dete, ne smem ništa da pričam do suđenja



Adil Maksutović ipak bez podrške: Ana Ramadanovski nije došla na njegov nastup!
Ćerka Džeja Ramadanovskog, Ana, u kontaktu je s bivšim partnerom Adilom Maksutovićem, s kojim ima četvoromesečnog sina Andriana. Iako je Ana obelodanila da ju je pevač početkom decembra krvnički pretukao, zbog čega su se i rastali, ona se s njim čuje telefonom i dozvoljava mu da redovno viđa dete.

Ekipa "Kurira" posetila je juče Anu, koja je bila prilično iznenađena i nespremna na posetu, te se skrivala iza vrata i nije želela mnogo da priča.

Ana Ramadanovski: Adil je nepravedno loše predstavljen u medijima, spremna sam da mu oprostim!
"Joj, nemojte, molim vas! Otkud vi baš sad? Nisam vas očekivala. Idite kod Adila, žurim. Ne smem i neću ništa više da pričam do suđenja", rekla je Ana, koja se nada da će posle saslušanja, koje nju i Adila uskoro očekuje, biti pokrenut sudski postupak.

Na pitanje da li se čuje i viđa s Maksutovićem, ona je klimnula glavom: "Da! Adil viđa dete", bila je kratka i zatvorila je vrata stana u kojem živi sa sinom i majkom Nadom.

Potom se novinarska ekipa uputila i u "protivnički tabor", odnosno Adilovog stana, jer su oba njegova automobila bila parkirana ispred zgrade. Ipak, bez uspeha. "Adil neće otvoriti novinarima jer nije tu, a zbog čega ste tu? Obratite se Ani, prijatno", rečeno je s druge strane.

Adil Maksutović: Smejaćete se kad saznate istinu, uskoro će se sve završiti!
Iz stana pevačevih roditelja oglasila se njegova m,ajka Džemila, koja je preko interfona poručila: "Kakav vi problem imate, gospođo? Nemate šta da vidite! Adil uskoro dobija sudsko rešenje, po kojem će se dokumentovati da je Ana izmislila priču i javno će se oglasiti. Na konferenciji za štampu pokazaće sve dokumentovane materijale, tako da nema potrebe da se zamarate zbog toga. Da li Adil viđa dete ili ne, imate sve informacije od gospođe koja vas angažuje!"

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>