Svet

Region

Majka Bredlija Kupera mrzi njegovu devojku Suki Voterhaus: Ja vam neću doći na svadbu!

Dok Bredli Kuper uživa u ljubavi sa svojom devojkom, manekenkom Suki Voterhaus, glumčeva majka ne uživa nimalo. Naprotiv, ona nikako nije zadovoljna potencijalnom snajkom, pa preti da će bojkotovati venčanje.

Majka Bredlija Kupera mrzi njegovu devojku Suki Voterhaus: Ja vam neću doći na svadbu!Tridesetdevetogodišnji holivudski glumac Bredli Kuper toliko je zaljubljen u svoju 17 godina mlađu devojku, manekenku Suki Voterhaus, da planira da je odvede do oltara. Ipak, za to nije dobio blagoslov svoje majke Glorije.

Naime, prema pisanju američkih medija, glumčeva majka je bukvalno poludela kada je čula da njen sin namerava da oženi manekenku.

"Nadam se da planiraš malo venčanje, jer ja sigurno neću doći", navodno je poručila mama Glorija svom sinu.

Prema priči izvora bliskog Kuperu, takav stav njegove majke ga je zbilja rastužio. "To mu slama srce, jer je on potpuno lud za Suki i želi s njom da provede ostatak svog života. Ali, istovremeno, on je "mamin sin", te ga je dotuklo to što Glorija ne podržava njegova osećanja prema manekenki", otkrio je izvor i dodao da Bredlijeva mama zaista želi da se glumac skrasi, ali nipošto ne sa Suki, koju jednostavno ne vidi podesnom za svog sina.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>