Region

Svet

Merima Njegomir zaprošena u emisiji?!

Merima Njegomir dobila je ponudu za brak putem telefona, i to usred emisije "Jedna pesma, jedna želja", koja se emituje uživo na televiziji "Happy".

Merima Njegomir zaprošena u emisiji?!Merima Njegomir postala prva baka u 2014. godini: Unuka Sonja prva rođena beba ove godine!
U jednom trenutku stigla joj je poruka, a tokom reklama pevačica je uzbuđeno rekla: "Neko me je upravo zaprosio", ali je odmah nakon toga zabranila voditeljki da to spominje u programu. Zanimljivo je da je odmah posle telefonske prosidbe, gledalac u direktnom uključenju u emisiju, zatražio da Merima otpeva numeru "Zaljubljena". Oni koji su bili prisutni tokom emisije, kažu da je Merima koristila svaki predah da otkuca neku poruku na mobilnom telefonu.

S druge strane, Merima Njegomir za "Telegraf" demantuje ovu informaciju, uz komentar da je sve to bila interna šala: "Ma kakvi, nije me niko zaprosio, to je glupost! Mi smo se nešto šalili na konto toga kako dobro izgledam za svoje godine, i uopšte ne znam odakle ljudima ova informacija", srdačno je rekla pevačica.

Merima se još davne 1995. godine razvela od svog supruga, sa kojim ima troje dece, i od tada se više nije udavala.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>