Style

Ljubav

Bijonse ćerku Blu Ajvi kupa u evijan vodi - luksuz koji košta čak 10.000 dolara!

Bijonse zna kako da ugodi svojoj ćerki, mada dvogodišnja Blu Ajvi toga verovatno nije ni svesna. Tako, posle niza skupocenih poklona, pop diva je svojoj naslednici priredila još jedno iznenađenje: kupku u "evijan" vodi, koja ju je koštala čak 10.000 dolara.

Bijonse ćerku Blu Ajvi kupa u evijan vodi - luksuz koji košta čak 10.000 dolara!



Pevačica Bijonse ne žali para kada treba da ugodi svojoj ćerki, dvogodišnjoj Blu Ajvi. Tako, zvezda je čula da je kupanje u "evijan" vodi izuzetno blagotvorno i lekovito, te je brže-bolje zakazala termin za sebe i malenu Blu Ajvi. A za to zadovoljstvo morala je da ispiše ček na čak 10.000 dolara (5.000 za vodu i 5.000 za hotelske usluge).

Bijonse i Džej Zi kupili malenoj Blu Ajvi za rođendan arapskog konja!
Naime, Bijonse i njena ćerka su u preskupoj kupki uživale u jednom hotelu u Majamiju, a osoblje istog potrudilo se da im za 10.000 dolara pruži pravi ugođaj. Luksuzna kada bila je napunjena sa 1.000 litara skupocene "evijan" vode, ukrašena belim radama i mirišljavim svećama.

Inače, ovo nije prvi preskupi poklon kojim je pop zvezda obradovala svoju ćerku, već samo jedan u nizu. Tako, za svoj drugi rođendan, ćerka Bijonse i Džej Zija od svojih roditelja dobila je čistokrvnog arapskog kkonja vrednog 75.000 dolara, a dok je još bila u drugom stanju ponosna mama pazarila je bebi kadicu ukrašenu sa čak 44.000 svarovski kristala i vrednu 80.000 dolara.

Autor: T.I.
Foto: iam.beyonce.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>