Region

Svet

Dado Polumenta uhvaćen sa novom devojkom? Ponovo staje na ludi kamen?!

Dado Polumenta promovisao je preksinoć novi album "Ne dam ja na tebe", a ono što je zaintrigiralo javnost je devojka s kojom je proveo većinu vremena te večeri.

Dado Polumenta uhvaćen sa novom devojkom? Ponovo staje na ludi kamen?!



Iako se od Selme Mekić sa kojom je bio u braku samo mesec dana razveo pre osam meseci, Dado Polumenta ne odustaje od prave ljubavi. Kako "Alo" saznaje, ovoga puta se radi o izvesnoj Ani Đorđević, s kojom se već duže vreme viđa pa se šuška i da će stati na ludi kamen, a spojio ih je posao s obzirom na to da ona radi u timu koji pevaču pomaže u karijeri.

Dado Polumenta promovisao album uz gudače filharmonije (Foto+Video)
"Da su više od prijatelja, vidi se na kilometar, ali niko od nas ih iz pristojnosti neće ništa pitati dok sami ne odluče da nam kažu. Ana je dugo u timu Dadovih saradnika i često mu pravi društvo na večerama sa poslovnim partnerima, pa ne čudi da se među njima rodila ljubav. Bila mu je velika podrška i kada se razveo, ali mislim da nije ona bila razlog njegovog razlaza sa Selmom", kaže za "Alo" jedan od pevačevih saradnika i dodaje da Ana mnogo više pristaje pevaču nego Selma jer imaju slična interesovanja: "Dado i Selma su bili potpuno različiti i bilo je očigledno da njihov brak neće uspeti. Ana je devojka koja zna prirodu njegovog posla i sigurno će uspeti da održe vezu, a ne bi nas iznenadilo ni da se on odluči da ponovo stane na ludi kamen.

Premijera: Dado Polumenta objavio nove pesme! Poslušajte deo novog albuma! (Video)
Dado je, ipak, bio nešto uzdržaniji i nije potvrdio vezu sa uspešnom saradnicom. "Nemojte me povezivati sa curama iz mog tima. To su četiri cure, tri su u bendu, a jedna je moj vizuelni direktor. Nemam devojku, ali bih voleo da je imam", bilo je sve što je popularni pevač rekao za "Alo".

Podsetimo, Dado iza sebe, pre braka sa Selmom, ima vanbračnu zajednicu sa učesnicom prvog serijala "Veliki Brat" Ana-Marijom Kikoš sa kojom ima sina Dorijana.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Alo/ Oksana Toskić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>