Region

Svet

Danijel Alibabić: Sramota me je što sam se uopšte oženio Jovanom!

Danijel Alibabić ogorčen je zbog optužbi za nasilništvo koje je na njegov račun iznela Jovana Nikolić. Protiv nje je podno krivičnu prijavu zbog klevete i laži da ju je tukao, te ostaje pri tome da "prljav veš" iz njihovog braka neće iznositi u javnost.

Danijel Alibabić: Sramota me je što sam se uopšte oženio Jovanom!



"Sramota me je što se ta osoba povezuje sa mnom. Stid me je što sam se oženio njome i što se njeno ime pominje uz moje. Sve što govori, govori o sebi. Neka joj je na časti i vidimo se na sudu", rekao je Danijel Alibabić za "Kurir".


Jovana Nikolić: Danijel me je tri puta davio, ali ga neću tužiti!
Podsetimo, Jovana Nikolić, pred zakonom još uvek Alibabić, javno je optužila svog supruga Danijela da ju je fizički zlostavljao, te da je njihov brak bio samo paravan za njegovu homoseksualnost. Nišlijka se tu nije zaustavila, već se gotovo svakodnevno mogu čuti neki novi detalji iz njihovog skoro četiri meseca dugog braka.

Otkrila je nedeljnicima da je njen još uvek zvanični suprug tri godine bio u vezi s jednim muškarcem iz Podgorice, da je čula da postoje njihovi intimni snimci i da su ga bivše devojke Slavica Ćukteraš i Lejla Hot ostavile kad su saznale da je gej. Do detalja je ispričala kako ju je tri puta davio, ali i da sumnja da joj je on ukrao vibrator. Danijel se dostojanstveno drži, a sve što ima da kaže o supruzi, reći će na sudu.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>