Region

Svet

Miki Đuričić i Zuzi Zu u tajnoj ljubavnoj vezi?!

Miki Đuričić i Zumreta Midžić, iliti Zuzi Zu, kako se šuška, uplovili su u romantičnu vezu, te time se upisali na listu ljubavnih parova koje je iznedrila peta sezona Farme, i koja je, upravo po tome, rekorder među rijalitijima.

Miki Đuričić i Zuzi Zu u tajnoj ljubavnoj vezi?!



Tokom pete sezone Farme, desilo se nekoliko ljubavnih veza, a nakon iste - još jedna! Pčelar iz Kupinova Miki Đuričić i pevačica Zuzi Zu, po napuštanju imanja u Lisoviću otpočeli su malo intimnije druženje koje je vrlo brzo preraslo i u vezu.

Naime, kako je izvor blizak Mikiju ispričao za "Alo", pčelar iz Kupinova i bivši učesnik nekoliko rijalitija brzo je uvideo da od potencijalne veze sa mladom pevačicom Aleksandrom Džidžom Stojković, u koju se zaljubio na imanju, definitivno nema ništa. Stoga, svoju pažnju preusmerio je na druge žene, a istu je zadržala Zuzi Zu.

"Miki se baš zaljubio u Džidžu, ali je znao da od te priče nema ništa. Kada je izašao iz “Farme”, čuo se sa Zuzi Zu par puta, pričali su o rijalitiju i farmerima koji su u tom momentu još uvek bili na imanju, a onda su se dogovorili da se vide kada ona dođe iz Sarajeva. Iako ona tvrdi suprotno, ona je u Srbiju došla samo zbog Mikija, a on je poželeo da joj bude što lepše, pa je odveo na jedan salaš u Vojvodini", ispričao je izvor.

Upravo na vojvođanskom salašu je, prema priči izvora, ovo dvoje bivših farmera otpočelo svoju vezu. "Tu su večerali, pričali, a onda su otišli u sobu sa đakuzijem, gde su bili sami. Mislim da je tu sve počelo. Oni kriju da su u šemi, ali su ih svi već provalili. Zuzi Zu je sada više u Srbiji nego što je u Sarajevu, a Miki više i ne spominje Džidžu", ispričao je izvor.

Ni Miki ni Zumreta nisu bili dostupni kako bi potvrdili ili opovrgli pove navode.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Farma

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>