Region

Svet

Sara Trajanović i Andrija Aki Marković raskinuli! Sara: Moja očekivanja nisu ispunjena!

Sara Trajanović i Andrija Aki Marković raskinuli su posle samo dve nedelje zabavljanja! Iako je manekenka bila uporna u izjavama da je pevač osvojio njeno srce, sada kaže da on ipak nije momak za nju.

Sara Trajanović i Andrija Aki Marković raskinuli! Sara: Moja očekivanja nisu ispunjena!



Sara Trajanović i Aki Marković: Nežni zagrljaji bez odeće (Foto)
Iako je izgledalo da su Sara Trajanović i Andrija Aki Marković našli sreću jedno u drugom, to ipak nije tako, a pokazalo se vrlo brzo - samo dve nedelje nakon što su počeli da se zabavljaju! Umesto da otpočnu zajednički život, kao što su nagoveštavali, njih dvoje su raskinuli.

Andrija Aki Marković se zbog Sare Trajanović žestoko posvađao sa ocem! Ne dopada mu se snajka!
"Da istina je! Naša veza nije imala perspektivu i zato je i završena. Nije pala niti jedna teška reč među nama niti je bilo svađe! Bila sam pod velikim pritiskom, nisam navikla da javnosti objašnjavam svaki korak u svom životu i da se pravdam ako se negde pojavim bez Akija i da pričam zbog čega sam došla sama. Nije to ni bilo ono što smo očekivali. Nisam nikada bila javna ličnost i pritisak medija mi uopšte nije odgovarao. Na Farmi sam zamišljala da će kada izađem, biti potpuno drugačije, ali nažalost moja očekivanja se nisu ispunila", rekla je Sara Trajanović za "Alo".

Manekenka je otkrila i da putuje van Srbije. "Uskoro odlazim na put i neću biti u Srbiji nekoliko meseci. Nisam želela da obavezujem nikoga da me čeka i da dajem prostora da se bilo šta dešava meni iza leđa. Nisam pristalica da baš o svemu pričam javno, ali kako je naša veza počela pred očima svih gledalaca, osećam da dugujem našim fanovima objašnjenje da smo se razišli u miru i da nema prostora bilo kakvim insinuacijama", ispričala je Sara.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>