Region

Svet

Nikola Rokvić se smuvao sa manekenkom

Tokom svog boravka na Filipinima folk pevač Nikola Rokvić potpuno je odlepio za novosadskom manekenkom Bojanom Barović. Naime, mladi pevač i bivša članica grupe "Models" pokazali su obostrane simpatije još na beogradskom aerodromu pred sam polazak na Filipine, gde su simpatije prerasle u ljubav. Po povratku u Beograd, strasti nisu prestale, Nikola je odmah otišao za Novi Sad.

Nikola Rokvić se smuvao sa manekenkom



"Čini se da su varnice pojavile na aerodromu, pri prvom pogledu, a muvanje je započelo već u avionu, dok su leteli od Beograda ka Filipinima. Nikola je pre nekoliko dana bio kod nje u Novom Sadu i mada je pokušao da prođe neopažen, to se nije desilo, prepoznale su ga Bojanine komšije," rekao je neimenovani izvor.

Mnogi se pitaju da li je između ovih mladih ljudi bilo seksa, s obzirom da kamere nisu bile non stop uključene i da je na ostrvu bilo puno pustih plaža i uvala, ostaje vam da procenite sami.

Dok su Rokvića posle raskida dugogodišnje veze sa studentkinjom Unom Ćuk povezivali sa poznatim i manje poznatim pevačicama, Bojana, koja poslednjih nekoliko godina živi u Americi, dve godine se zabavljala sa košarkašem Pauom Gasolom, igračem Los Anđeles Lejkersa, a viđana je i u društvu biznismena Marka Miškovića.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>