Region

Svet

Rada Manojlović, Milica Todorović, Slavica Ćukteraš i Tanja Savić su ovako izgledale nekada! Da li biste ih prepoznali? (Foto)

Rada Manojlović, Milica Todorović, Slavica Ćukteraš i Tanja Savić svakako važe za jedne od najatraktivnijih pevačica na domaćoj sceni, stoga je i više no zanimljivo podsetiti se kako su izgledali njihovi "rani radovi".

Rada Manojlović, Milica Todorović, Slavica Ćukteraš i Tanja Savić su ovako izgledale nekada! Da li biste ih prepoznali? (Foto)Pevačice, sve do jedne izrasle iz jata Grandovih zvezda, Rada Manojlović, Milica Todorović, Tanja Savić i Slavica Ćukteraš, danas važe za seksepilne i atraktivne zavodnice. Zapravo, još od njihovih početaka, ova četvorka ja izazivala veliku pažnju javnosti, što svojim ljubavnim životima, što fizičkim izgledom, koji se kod pojedinih poprilično i izmenio.Rada Manojlović i Milica Todorović doživele su možda  i najveće transformacije u odnosu na početak karijere. One su za kratko vreme promenile boju kose, stil odevanja, izbelele zube, podigle samopouzdanje, i od devojčica postale najtraženije pevačice.

Nekada najbolje drugarice, potom neprijateljice, a sada, posle nedavnog pomirenja, možda i kume u skorijoj budućnosti, Tanja Savić i Slavica Ćukteraš, imale su, čini se, najmanje intervencija kada je reč o fizičkom izgledu. Svakako su sazrele i obogatile svoj izgled prefinjenošću i sofisticiranišću, ali su i dalje nalik onim devojčurcima od nekada, osobito Tanja čiji se osmeh niti za nijansu nije promenio.

Pogledajte kako su popularne pevačice izgledale nekada, pa sami procenite koja se najviše izmenila.Autor: T.I.
Izvor/Foto: Pulsonline

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>