Svet

Region

Veliki povratak Hurem: Merjem Uzerli kao još moćnija sultanija (Foto)

Glumici Merjem Uzerli su izgleda suđene uloge snažnih žena. Nakon Hurem, omiljene supruge sultana Sulejmana Veličanstvenog u istoimenoj seriji, ova lepotica bi trebalo da zaigra ulogu sultanije Kosem u novoj seriji koju priprema produkcijska kuća "TIMS" pod nazivom Veličanstveni vek – Kosem.

Veliki povratak Hurem: Merjem Uzerli kao još moćnija sultanija (Foto)



Serije Sila i Sulejman Veličanstveni: Koga turske zvezde ljube u stvarnom životu? (Foto)
U turskim medijima su sa velikim uzbuđenjem propraćene najave da bi Merjem mogla biti glavni lik tog svojevrsnog nastavka Sulejmana, serije izvornog imena Veličanstveni vek. Ova nova serija koja je i raskošna i skupa, govoriće o životu i događajima na carigradskom dvoru za vreme vladavine prapraunuka Sulejmana i Hurem, sultana Ahmeda I i njegove žene Kosem.



Ako su najave istinite, mlada glumica je očigledno izgladila stvari sa čelnim ljudima "TIMS"-a i razrešila probleme nastale kad je iznenada napustila snimanje Sulejmana.
Njen odlazak baš u vreme rada na stotoj epizodi te serije koja joj je donela slavu i, navodno, pet miliona evra za tri sezone, bio je veliki šok za fanove. Jednostavno se nije pojavila na setu, javivši da zbog iscrpljenosti uzima kratak odmor.

Merjem Uzerli: Ne vraćam se u Tursku, jer mi je život tamo bio ugrožen!
Vremenom je počelo da se šuška da je pravi razlog iznenadnog odlaska Merjem Uzerli bio novac, a ne nervni slom ili posrtanje pod teretom slave. Navodno su svi glumci, osim Halita Ergenca koji tumači lik sultana Sulejmana, bili zakinuti za ogromne honorare – produkcijska kuća je prodajom serije u arapske zemlje ostvarila veliku zaradu, ali su menadžeri odlučili da je zadrže za sebe.



Tuski mediji su pisali da je Merjem, koja je odrasla u Nemačkoj gde se navikla na red i disciplinu, imala problema da prihvati način rada u Turskoj. Govorilo se da je zbog iznenadnog odlaska na crnoj listi i da nikad više neće snimati u domovini svoga oca. To je razočaralo milione njenih obožavalaca.

Međutim, vreme je pokazalo da je mlada glumica zaista sagorela od posla i da ima ozbiljnih problema sa zdravljem. To je možda ublažilo negativan sud određenog dela javnosti. Možda je baš to omogućilo da joj produkcija, s kojom se tako žestoko razišla, ponudi novu veliku ulogu. Tome je, zasigurno, doprinela i činjenica da je nakon njenog odlaska gledanost serije Sulejman Veličanstveni bitno pala.



Merjem Uzerli bi trebalo da se vrati u Tursku nakon porođaja. Glumica je, nakon što je saznala da je trudna i da njen verenik ne želi dete, odlučila da bude samohrana majka. Njeni obožavaoci su joj čestitali na toj odluci i hrabrosti.

Iskustvo koje je stekla glumeći Hurem zasigurno će joj pomoći i kad bude igrala Kosem, jednu od najmoćnijih žena u istoriji Osmanskog Carstva.

Autor: M.P.
Izvor: Doznajemo.com
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>