Region

Svet

Stanija Dobrojević u 2014. godinu ušla sa novim dečkom?!

Stanija Dobrojević šokirala je svoje obožavaoce kada je nedavno raskinula sa manekenom Filipom Panajotovićem. Ipak, starleta sada sprema novi šok, jer kako stvari stoje, ona je ponovo zaljubljena.

Stanija Dobrojević u 2014. godinu ušla sa novim dečkom?!



Stanija Dobrojević vrućom foto čestitkom poželela srećnu Novu godinu (Foto)
Najpopularnija srpska starleta Stanija Dobrojević u Novu godinu ulazi sa novim planovima, ali i sa nobom ljubavlju. Naime, ona je za "Alo" otkrila da je ponovo zaljubeljenam ali poučena prethodnim iskustvom sa sada već bivšim dečkom Filipom Panajotovićem, ovog puta nije želela previše da otkriva o svojoj intimi.

"Da, zaljubljena sam... Moja intima je isključivo moja stvar. Svoj ljubavni život čuvam od očiju javnosti jer sam se opekla i naučila lekciju. Javna veza mi nije donela ništa dobro, samo probleme. Ne želim svoje emocije javno da eksponiram, ljubav je nešto najvrednije u životu i to treba čuvati samo za sebe", rekla je Stanija za "Alo".

Na pitanje šta je poželela da joj Deda Mraz donese u Novoj godini, Stanija je kazala da je poželela pravog muškarca.

"Poželela sam pravog muškarca, karakternog, samostalnog, ostvarenog, koji bi mi tokom čitave sledeće godine i zauvek ispunjavao svakodnevno moje želje i željice. Hoću svog ličnog Deda Mraza", kategorično je zaključila starleta.

Kako će čuveni StanFilovci reagovati na vest da je Stanija opet srećna u ljubavi, a da to nije Filip, ostaje tek da vidimo.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>