Region

Svet

Farma 5: Edin i Jelena Jovanović - Romana je Zorica original! (Video)

Edin Škorić i Jelena Jovanović su se silno razočarali u Romanu Panić, pa ne prestaju da negoduju zbog pevačice. Sve je više porede sa svojom neprijateljicom Zoricom Marković, pa ju je i Jelena u prepirci oslovila sa "mala Zorice".

Farma 5: Edin i Jelena Jovanović - Romana je Zorica original!  (Video)



Dok je Edin Škorić bio za šporetom, vreme je prekraćivao u ćaskanju sa svojom devojkom Jelenom Jovanović, te su se njih dvoje opet dotakli Romane.

Farma 5: Romana Panić šokirana ljubomorom Jelene Jovanović - Izvini, ali to nije ljubav, to je bolest!
"Kada nešto kaže, a tvrdi da nije rekla, kao Zorica! Original! Ne razumem zašto neku ima toliku potrebu da napada prvi, nikad mi to nije bilo jasno", govorila je Jelena, a Edin odobravao, te dodao "sve se vidi, sve se zna".

"Ja jednu laž za 120 dana nisam izrekao, a čuo sam ih hiljadu, i opet nisam nikome rekao da laže, jer to je njegova stvar, ima ko to vidi, ali je ružno da mene srozavaš kao ličnost.... nikog ne diraš, i onda ti neko skoči za vrat", negodovao je Škorić

Farma 5: Jelena Jovanović - Romana, ti si mala Zorica! Romana - A ti si najveći folirant! (Video)
"Ali od samog početka ona je mene je**la u mozak", požalila se pevačica, pa su onda nastavili da pričaju da nije istina da Romana više radi od nje, kako su već farmeri presudili pre dva dana. Jovanovićeva se požalila na Marka Vukotića, koji je svoj glas tada dao Romani. "Što bre lepo ne kaže - glasaću za Romanu, jer je volim, a ne tu izmišlja... Budi iskren", zaključila je Jelena Jovanović.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>