Region

Svet

Izbačen sa Farme 5: Marko Vukotić napušta imanje u polufinalu, poznati svi finalisti!

Na Farmi 5 večeras je odlučeno o finalistima, a u polufinalu su poslednji sa Farme izbačeni Marko Vukotić i njegov pas Roki, nakon trećeg preseka glasova publike koja je večeras odlučivala o finalistima.

Izbačen sa Farme 5: Marko Vukotić napušta imanje u polufinalu, poznati svi finalisti!Izbačen sa Farme 5: Katarina Grujić napušta imanje u drugom polufinalnom preseku!
U prvom preseku izbačen je Ekrem Jevrić, a u sledećem Katarina Grujić koja je sa oduševljenjem prihvatila ovu vest i očigledno jedva čeka da se pridruži svom dečku Borisu Stamenkoviću.

Pre nego što je Ognjen saopštio ko večeras odlazi, došlo je do sukoba između Jelene Golubović i Marka Vukotića, pa je voditelj morao malo da sačeka kako bi dobio reč, ali su mu na kraju ipak dozvolili da progovori. Bilo je raznih prognoza od strane bivših farmera, ali je bitno samo kako publika glasa, a večeras su oni presudili da sa Farme bude izbačen Marko Vukotić.

Na Farmi su ostali Ivan Marinković, Romana Panić, Slobodan Đurković, Edin Škorić, Jelena Jovanović i Jelena Golubović, a samo jedan od njih biće pobednik Famre 5.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>