Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Bivši takmičari i žiri zabavili publiku u revijalnom delu (Foto)

Revijalni deo finalne večeri šoua Tvoje lice zvuči poznato upotpunili su bivši takmičari šoua koji se nisu plasirali u finale. Ipak, sjajno su zabavili gledaoce zajedno sa članovima žirija koji su im se pojedinačno pridružili na sceni.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Bivši takmičari i žiri zabavili publiku u revijalnom delu (Foto)



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Pobednik je Ana Kokić ili Sara Jovanović?!
Goca Tržan prva je otvorila revijalni deo večeri, a na sceni joj se u numeri "Andro vere" iz filma "Cigani lete u nebo" pridružila članica žirija, glumica Katarina Radivojević. Obe su se u gipsy kostimima sjajno snašle na sceni, a dobile su i pohvale od voditelja i samih finalista.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Superfinalisti su Ana Kokić, Aleksa Jelić i Sara Jovanović! Boris ispao!
Tamara Dragićević koja je kao Lejdi Gaga ujedno bila i pobednica prve epizode serijala Tvoje lice zvuči poznato, večeras je na sceni bila najlepša "Džepna Venera" Kajli Minog. Atraktivan izgled i provokativan kostim još jednom su učinili da lepa glumica zablista na sceni, a u imitaciji su joj pomogli igrači. Muški deo finalista prokomentarisao je da Tamara ima sjajno telo, a ni Petar Strugar nije ostao ravnodušan na pojavu svoje koleginice.



Fenomenalni Željko Šašić koji se na veliku žalost publike nije plasirao u finale, nastupio je u duetu sa Marijom Mihajlović i u pesmi "Posle devet godina" transformisao se u Alisu, dok je Marija iznenadila dočaravši Lepu Brenu. Aleksa je bio pozitivno šokiran njihovom izvedbom, a od ostalih finalista dobili su samo reči hvale! Treba napomenuti i da se Katarina u jednom momentu, poneta emocijama - rasplakala.



Dugonoga Sneki zapevala je kao atraktivna Ishtar Alabina i podsetila nas na davni hit "Alabina" ("Habibi") u pratnji specijalnog gosta, koreografa Zileta! Folk pevačica je opet pokazala da se odlično snalazi u transformacijama, a i sama je priznala da joj je tokom učestvovanja u šou bilo vema zabavno.

Poslednji je nastupio Skaj Vikler i to u koži Anđela u pesmi "Čekala sam" iz legendarnog domaćeg filma Srđana Dragojevića "Mi nismo anđeli". Iznenađenje, mogli bismo reći večeri, je - Ivan Ivanović transformisan u Đavola, odnosno Srđana Todorovića! Odlično su se snašli na sceni i zabavnom koreografijom i originalno skinutim kostimima oduševili publiku, žiri i takmičare! 



Podsećamo, u toku je glasanje i napravljen je drugi presek glasova kojim je publika odlučila da su superfinalisti Ana Kokić, Sara Jovanović i Aleksa Jelić. O svim detaljima i trećem preseku glasova koji uskoro sledi obaveštavaćemo vas iz minuta u minut na našem portalu.

Autor: B.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>