Region

Svet

Farma 5: Sestra Ivana Marinkovića - Ivan više nije bivši muž, sada je Goca Tržan njegova bivša!

Ivan Marinković u rijaliti Farma ušao je kao bivši muž Goce Tržan. Sada, njegova sestra Teodora smatra da se Ivan izborio za sopstveni identitet, te da više nije samo bivši muž popularne pevačice, kao i da Goca treba da bude ponosna na njega.

Farma 5: Sestra Ivana Marinkovića - Ivan više nije bivši muž, sada je Goca Tržan njegova bivša!U domu učesnika rijalitija "Farma" Ivana Marinkovića uveliko se slavi što se on izborio za plasman u finale! Mama Dragana i sestra Teodora očekivale su da Ivan napusti imanje posle najviše tri nedelje i za njih je, a misle i za njega, ovo iznenađenje. Njegova sestra svakodnevno dobija pohvale na ulici zbog bratovog ponašanja i misli da bi i njegova bivša supruga, pevačica Goca Tržan trebalo da se diči što je sa takvim čovekom bila u braku.

"Goca bi trebalo da bude ponosna kao i mi, ali ne znam da li će. Poznavajući je mislim da neće i da će nastaviti da tera po svome. Meni je drago što je on ispunio ono zbog čega je ušao u "Farmu", a to je da ga više ne oslovljavaju sa bivši muž Goce Tržan i da pokaže ko je zapravo, jer se stvorila loša medijska slika o njemu. Simpatično mi je što su na forumima osvanuli natpisi : "Više nije bivši, nego budući" i "Sada je Goca bivša žena Ivana Marinkovića". To znači da su ljudi u njemu prepoznali ono pravo", ponosno priča Teodora.

Kod bake i tetke Ivanova ćerka Lena sada dolazi češće nego pre i uveliko broji dane do tatinog izlaska iz rijalitija. "Bila je pre tri dana kod nas i zabrinuta je što je tatu jurila krava na farmi, ali joj je moja mama objasnila kako se sve desilo. Stalno pita i broji koliko još noći mora da spava dok on ne dođe. Uželela ga se baš i jedva čeka da ga vidi", dodaje Teodora.

Iako ima veliki broj glasova, Teodora ne veruje da će njen brat pobediti, ali bi, ako se to desi, novac pametno potrošio. "Pobednici su uvek namešteni, ali hipotetički, ako bi dobio tu nagradu, novac bi uložio u bolju budućnost za Lenu i sebe, ali i u lečenje mame. Njena bolest je napredovala i rezultati skenera od pre 15 dana su jako loši", otkriva Marinkovićeva sestra, koja brine o majci koja ima kancer pluća.

Teodora kaže da veza između njenog brata i Sare Trajanović nikada ne bi opstala na duge staze.

"Oni imaju nešto zajedničko, a to je da su temperamentni, brzo planu, posvađaju se, pa se opet zbliže. Nemam ništa lično protiv te devojke, ali mislim da oni ne bi mogli da održe vezu sa takvom impulsivnošću. Iako ne volim one "tuta-mute" devojke, njemu treba neka smirenija. Mislim da im je produkcija namestila da zajedno provedu noć u hotelu, ne bi li se nešto desilo, ali ja sam znala da od tog posla nema ništa", kaže farmerova sestra.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Farma Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>