Region

Svet

Farma 5: Sara Trajanović - Ne želim da komentarišem Edina i Jelenu! Nisu mi jasni!

Dok su čekale da im se u studiju pridruži i druga po redu večeras izbačena Zorica Marković, Sara Trajanović i Vesna Rivas komentarisale su najaktuelniji par u rijalitju - Edina Škorića i Jelenu Jovanović.

Farma 5: Sara Trajanović - Ne želim da komentarišem Edina i Jelenu! Nisu mi jasni!



"Edin je jednom rekao - Kada bi mi neko tražio da definišem odnos Sare i Ivana, ja bih rekao pucajte mi u glavu! E, to ja sada kažem za njih dvoje", kazala je Sara Trajanović i dodala da joj više ništa nije jasno po pitanju odnosa Edina Škorića i Jelene Jovanović.

S druge strane, Vesna Rivas se nije ustezala da komentariše. "Ja njih vidim, a zapravo ih ne vidim. Meni je Jelena previše hladna... prosto joj ne verujem... niti u tu emociju, niti u tu navodnu ljubav", kazala je Rivasova, i nastavila. "Ona je puna negativne energije, mrtva energija... i poslednja tri dana neartikulisano izbacuje tu energiju iz sebe. Zato je i nastala sad ova drama u njihovoj vezi", zaključila je pevačica.

Situaciju kada je Edinu Škoriću pozlilo, pa je morala i lekarska ekipa da reaguje, Rivasova je prokomentarisala: "Njemu treba postaviti to pitanje! Otkud je nastala ta psihoza i presija... to je zato što ne mogu oni tako doveka... samo potreba, nigde ljubavi. A opet bi da izađu napolje kao samostalne jedinke, a da ih ne optuže! Na Farmi niko ne veruje u tu njihovu ljubav", zaključila je Vesna Rivas.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>