Region

Svet

Farma 5: Sara Trajanović - Aki nema devojku! Verujem da ćemo biti zajedno!

Dok farmeri na imanju u Lisoviću nervozno čekaju da vide koga će sledećeg Ognjen Amidžić poslati kući, u studiju u Košutnjaku utiske sumiraju Sara Trajanović, Šeki Turković i Boris Stamenković.

Farma 5: Sara Trajanović - Aki nema devojku! Verujem da ćemo biti zajedno!Voditeljku Aleksandru Jeftanović, kao uostalom i celu javnost, naročito je zanimalo šta se sada dešava na relaciji Sara Trajanović - Andrija Aki Marković.

"Čula sam se sa Akijem, dogovorilil smo se da se vidimo", rekla je Sara sa zagonetnim osmehom, i potvrdila da joj je Aki zamerio na preteranom druženju sa Ivanom MAarinkovićem.

"Mislim da će ova priča da ima srećan kraj... ne mogu ništa unapred da pričam, saznaće se", rekla je Sara, a na pitanje da li Aki ima devojku, manekenka je bez pogovora odgovorila da nema.

"Aki nema devojku", odgovorila je Sara kao iz topa, a Boris je dodao da se on svakodnevno čuje sa mladim pevačem, i da je od početka navijao za njihovu vezu. Takođe, iz "prve ruke" potvrdio je da priča između Sare i Akija nije završena.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>