Region

Svet

Amadeus bend podelio 3.000 novogodišnjih paketića ugroženoj deci

Amadeus bend još jednom je pokazao svoju humanost, te su se momci u duhu novogodišnjih praznika, na promociji svog DVD izdanja, našli u ulozi Deda Mraza: novogodišnjim paketićima obradovali su čak 3.000 mališana.

Amadeus bend podelio 3.000 novogodišnjih paketića ugroženoj deci



Članovi Amadeus benda juče su u Domu sindikata održali promociju svog DVD izdanja sa koncerta kojim su letos na Adi Ciganliji zabavili čak 130.000 ljudi. Takođe, oni su za ugroženu decu organizovali i predstavu, nakon koje su podelili novogodišnje paketiće, i obradovali čak 3.000 mališana.

Priprema ovog događaja muzičare je koštala 15.000 evra, a podršku su dobili i od Ministarstva prosvete. Takođe, juče su u Beograd stigli i autobusi s decom ratnih veterana i poginulih boraca iz raznih krajeva Srbije. Nakon dečje predstave, Amadeus je za svoje fanove održao besplatan koncert.

"Presrećni smo kako je realizovan projekat, ali i zbog činjenice da je veliki broj značajnih ljudi došao da nas podrži i ohrabri da nastavimo u ovom maniru", rekao je Aleksandar Stanimirović.

"Degutantno mi je svako isticanje sopstvenog humanitarnog rada, ali kako drugačije apelovati ako ne svojim primerom. Čuo sam da nas mnogi već ogovaraju. Svoje pare trošimo kako hoćemo. Verujemo da Bog sve gleda i vraća. Suma nije bitna, bitni su osmesi i sreća tih malih bića koja veruju u Deda Mraza", završio je Aca.

Na promociji DVD izdanja Amadeus bneda bili su i Oliver Mandić, Bratislav Dikić, i drugi.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>