Region

Svet

Andrija Aki Marković i Sara Trajanović se videli! Pomirenje na pomolu?!

Andrija Aki Marković i Sara Trajanović obeležili su ovu sezonu Farme, a posle raskida, činilo se da mladi pevač neće više ni da čuje za lepu manekenku. Ipak, moguće je da ovom paru sledi pomirenje.

Andrija Aki Marković i Sara Trajanović se videli! Pomirenje na pomolu?!Andrija Aki Marković: Ne mrzim Saru, možda se i vidimo!
Pevač Andrija Aki Marković i manekenka Sara Trajanović otpočeli su svoju vezu u rijalitiju Farma, da bi je tu i završili. Ipak, nakon što je Sara izašla iz rijalitija, ovaj par se opet video kako bi porazgovarali o svom odnosu, te je vrlo moguće i da će se pomiriti.

Kako “Alo” saznaje, par se video samo na kratko, te nisu stigli detaljno da porazgovaraju da li će se pomiriti ili će ostati prijatelji.

Sara Trajanović: Čula sam se sa Akijem, videćemo se! Volela bih da opet budemo zajedno!
"Sara i Aki su se videli samo nakratko jer je on žurio na put. Kako su imali malo vremena, nisu stigli da porazgovaraju detaljno o svom odnosu i o daljim planovima, ali su se svakako dogovorili da se ponovo vide, kada će odlučiti da li će ostati prijatelji ili će nastaviti ljubavnu vezu", izjavio je za “Alo” izvor blizak ovom paru.

Aki nije hteo previše da komentariše ove navode, ali je potvrdio da o pomirenju sa Sarom još uvek razmišlja.

"Još uvek razmišljam o svemu. Ne znam da li da poslušam pamet ili srce", bilo je sve što je rekao Marković.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Farma Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>