Ostalo

Smeno

Devojka iz Prijedora koja je mesec dana nepomično stajala na gradskom trgu - progovorila! (Foto+Video)

Devojka iz Prijedora, koja je nedavno pažnju javnosti na sebe skrenula time što je punih mesec dana svakog dana na gradskom trgu nepomično i bez reči stajala na improvizovanom postolju, konačno je progovorila!

Devojka iz Prijedora koja je mesec dana nepomično stajala na gradskom trgu - progovorila! (Foto+Video)Punih mesec dana Jelena Topić je svakog dana od 10 do 13 časova nepomično stajala na drvenoj kutiji na gradskom trgu u Prijedoru. I bez reči. Dosta se nagađalo koji je razlog njenog performansa, i šta zapravo želi da postigne.

Neki su smatrali da devojka, koja je već završila jedan fakultet, a na drugom treba da diplomira, protestvuje zbog nezaposlenosti, drugi su pak smatrali da je u pitanju sigurno projekat na kojem radi za potrebe svog akademskog obrazovanja.


Foto: pravda.rs

Njeni motivi ostali su obavijeni misterijom, sve do danas, kada je Jelena - progovorila! Doduše, nije baš progovorila, već se obratila video porukom, bez tona, ali sa ispisanim rečima kojima objašnjava motiv i cilj svog neobičnog performansa.

Pogledajte šta to Jelena ima da vam kaže:Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>