Region

Svet

Farma 5: Edinu Škoriću pozlilo od svađanja! Jelena Jovanović bila uz njega i čekala pomoć lekara! (Video)

Edin Škorić i Jelena Jovanović jako su se posvađali i častili najgorim uvredama, a izgleda da su takva dešavnja uticala i na zdravlje bivšeg sportiste kojem je sinoć pozlilo.

Farma 5: Edinu Škoriću pozlilo od svađanja! Jelena Jovanović bila uz njega i čekala pomoć lekara! (Video)Farma 5: Jelena Jovanović - Crkni, go**o! Edin - Sramoto, marš! Izd***vaš se jer sam ti posolio hranu! (Video)
Posle svađe sa svojom devojkom, Edin se osećao jako loše, a Jelena je plakala u wc-u dok je on bip ispred. Odjendom je počeo teško da diše i onda je seo. Dok je on teško disao pevačica je čučala pored njega i čekala da stigne pomoć lekara, a pritom i vikala: "Hajde više, požurite!".

Podsećanja radi, Jelena i Edin se već nekoliko dana svađaju, a upravo na ovaj način strasti su se smirile i njih dvoje su ponovo u dobrim odnosima. Tome je doprinelo i što se Jelena nije odvajala od Edina dok su čekali pomoć lekara, a i on je pokazao da mu nije svejedno čim mu je pozlilo zbog nje. Nudila ga je vodom, držala ga za ruku i njih dvoje su se pomirili, a Edinovo stanje se sredilo.Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Daily Motion

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>