Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković opet analizira - Vesna Rivas prosipa pamet, a Ekrem je golub prevrtač!

Zorica Marković opet je dala podrobne analize drugih farmera, a ovog puta svoje misli je podelila sa Jelenom Golubović i Romanom Panić.

 Farma 5: Zorica Marković opet analizira - Vesna Rivas prosipa pamet, a Ekrem je golub prevrtač!



Farma 5: Zorica i Vesna analiziraju - Marijana pileći mozak, Jovanovićka tabletoman, Edin egoista! (Video)
Zorica, Jelena i Romana su pričale o Vesni Rivas, te su bistrile o tome sa kakvim zadatkom je na Farmu ušla pevačica i voditeljka. Onda je Zorica dala svoje stručno mišljenje, te kazala da zna ona Vesnu dobro, i da je dotična ovu Farmu sigurno dobro prostudirala i da je htela da crkne što nije još ranije ušla.

"Znam ja nju... prosipala je pamet i onda i sad. Posle one Farme je ostavila jako loš utisak, sa svima se svađala. A sada je došla sa krpicama i nakitom, samo da se hvali time kako se okitila", zaključila je Zorica Marković.

Potom su prešle na Ekrema Jevrića, te je i tu folkerka imala šta da kaže. "On je golub prevrtač! On izgleda glupo i ograničeno... ima momente, ali je prevarant! Znam ja! Svašta je on meni pričao za tebe i Čupu! A tebi je opet pričao sasvim drugu priču. On ima bolesnu želju da pobedi. On i Edin Škorić", stručno je izdeklamovala folkerka.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>