Region

Svet

Farma 5: Sara Trajanović - Ne garantujem da ću se smuvati sa Ivanom, moram i Akiju da pružim šansu!

Sara Trajanović prvi je polufinalista koji je napustio rijaliti Farma, budući da samo 1,3% glasova publike, koliko je imala u sinoćnom preseku, nije bilo dovoljno da je zadrži na imanju u Lisoviću.

Farma 5: Sara Trajanović - Ne garantujem da ću se smuvati sa Ivanom, moram i Akiju da pružim šansu!



Izbačen sa Farme 5: Sara Trajanović napušta imanje u vanrednom izbacivanju!
Po povratku u civilizaciju, posle skoro četiri meseca izolacije, Sara Trajanović konstatovala je da je divan osećaj izaći sa imanja. Takođe, kazala je da je zadovoljna time kako su je farmeri ispratili, te da je dirnuta emocijama koje su pokazali. "Bilo je sve veoma emotivno... suze, zagrljaji, poljupci", rekla je Sara.

Farma 5: Ivan Marinković ispratio Saru u suzama! Lepi Mića i Suzana se posvađali u studiju - Ona ga iskorišćava!
Upitana da prokomentariše to što ju je Ivan Marinković ispratio u suzama, manekenka je rekla da je dotični farmer jako emotivan, i da to nije bilo foliranje. "On je iskreno zaljubljen u mene i iskreno me voli. Uopšte ne sumnjam u to. Inače, ja sam se nesvesno zaigrala sa Ivanom, i zbog toga mi je krivo", priznala je Sara.

O njihovom odnosu Trajanovićeva kaže da je ona bila dominantna. "Osećala sam se jačom, dok je sa Akijem situacija bila skroz drugačija. U svakom slučaju, smatram da zaslužujem pažnju! I ne garantujem da ću se smuvati sa Ivanom", rekla je.

Dalje, o čuvenom ljubavnom trouglu Ivan-ona-Aki, Sara je rekla da su njena osećanja pomešana, te da mora da razgovara sa Akijem. "Pružiću mu šansu, dugujem mu razgovor. Aki mi se vrlo dopao, pa ako bude želeo da razgovara sa mnom, videćemo šta će dalje biti", rekla je Sara.

Takođe, ona nije želela da razreši misteriju da li se zaista ljubila sa Ivanom Marinkovićem, ali je potvrdila da joj je on, pored Slobe Đurkovića, favorit za pobedu.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>