Svet

Region

Pol Voker ipak još jednom na filmskom platnu: Premijera filma Paklene ulice u aprilu 2015. godine!

Tragična smrt Pola Vokera dovela je u pitanje sudbinu sedmog nastavka filma "Paklene ulice". Ipak, prema najnovijim informacijama, film će biti priveden kraju, i dočekati svoju premijeru u aprilu 2015. godine.

Pol Voker ipak još jednom na filmskom platnu: Premijera filma Paklene ulice u aprilu 2015. godine!Vin Dizel je na društvenim mrežama sa fanovima kultnog filma podelio fotografiju sa poslednje scene koju je snimio sa tragično preminulim Pol Vokerom. Uz to, on je najavio da će publika ipak uživati u sedmom nastavku filma "Paklene ulice", i to 10. aprila 2015. godine.

"Bio je jedinstven osećaj ponosa između mene i Pola. Na filmu smo bili kao jedno, i ta magija je uspešno uhvaćena kamerom", napisao je Dizel.

Inače, "Paklene ulice" su prvobitno trebale da uđu u bioskope u julu 2014. godine, ali su takvi planovi obustavljeni zbog tragične pogibije Pola vokera. Režiser Džejms Van izjavio je da će novi nastavak filma posvetiti upravo Polu. Ipak, još uvek nije jasno na koji način će scenario biti izmenjen.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>