Region

Svet

Farma 5: Farmeri besni na Jelenu Golubović! Zbog nje se Boris Stamenković ne vraća na imanje!

Zadruga je rešila da iznenadi farmere, pa im je dopustila da jednog učesnika rijalitija, ranije izbačenog, vrate na imanje u Lisoviću. Međutim, nije ispalo onako kako su se nadali.

Farma 5: Farmeri besni na Jelenu Golubović! Zbog nje se Boris Stamenković ne vraća na imanje!



Danas je Zadruga saopštila farmerima da mogu da vrate jednog ranije izbačenog farmera na imanje, ali pod određenim uslovima. Naime, oni mogu da vrate samo jednog farmera, i da se oko tog jednog jednoglasno slože.

Odmah na početku iskrsle su i nesuglasice, jer je većina farmera htela da se vrati Boris Stamenković, kako bi svojoj drugarici Katarini Grujić olakšali poslednje dane na Farmi. S druge strane, Jelena Golubović je navijala za Čupu, pa joj je u jednom momentu Kaća odbrusila: "Tebe boli uvo za njega, nisi jedan jeb**i dan patila za njim".

"To što ja nisam naglas kukala kao Katarina, ne znači da ne patim za njim! Ona je Borisa videla pre 10 dana, a ja Čupu nisam više od mesec dana", bunila se rediteljka.

Naposletku, svi su se solidarisali sa Kaćinom željom, a Jelena je iz protesta ustala od trpezarijskog stola, te plačnim glasom nastavila da se buni. Jedino je Vesna Rivas rekla da bi radije svoj glas dala Crnom ili Neli Bijanić, ali ako svi izglasaju Borisa, daće mu i ona podršku za povratak na imanje.

Jelena Golubović se povukla u spavaću sobu, gde je nastavila da plače. S obzirom da je Zadruga tražila jednoglasnu odluku, a da su farmeri postigli apsolutnu većinu, ali bez Jelene Golubović, stiglo je pismo koje je razočaralo sve farmere i navuklo njihov bes na rediteljku.

"Pošto niste uspeli da donesete jednoglasnu odluku, niko od bivših farmera se neće vratiti na imanje", glasilo je u pismu, zbog čega su farmeri podivljali, i vikom i uvredama iskalili svoj bes na Jelenu Golubović.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>