Region

Svet

Farma 5: Marijana raširila noge i pokazala gaće! Ekremu pozlilo! (Video)

Kada su farmeri imali veče imitacija, Marijana Leontijević izvela je performans koji se pokazao pravom poslasticom za muške oči, a osobito Ekremove!

Farma 5: Marijana raširila noge i pokazala gaće! Ekremu pozlilo! (Video)Farma 5: Jelena Jovanović imitirala Jelenu Karleušu! Pogledajte Slatku malu! (Video)
Kada je svaki farmer dobio zadatak da imitira jednu poznatu osobu, Marijana Lepntijević je odabrala hrvatsku pevačicu Severinu. Ona je obukla mini čipkanu haljinu, te zavodljivo plesala uz Severininu pesmu.

Kao rekvizit, izabrala je stolicu oko koje se uvijala, a onda u jednom momentu ju je i opkoračila, i to tako da je svojim međunožjem bila okrenuta ka farmerima koji su pratili njen performans. Naravno, "sevnule" su njene bele gaćice, Romana je uzviknula "Iju!", a muškarci su počeli da se klibere i međusobno gurkaju.

Marijanu to ništa nije omelo, pa je nastavila u istom stilu. Kasnije, Ivan joj je kazao da joj je sve bilo na izvol'te, ali ona se samo nasmejala i rekla "Baš me briga". "Ekrem je bio načisto poludeo! Još mu ja kažem - nemoj da gledaš, a on će meni - Jok i neću! Pa naravno da hoću", ispričao je Ivan Marijani koju je to očigledno zabavljalo. Onda su pokušali da nađu Ekrema, pa su shvatili da se povukao u spavaću sobu. "Pozlilo mu", u šali su konstatovali farmeri.Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>