Region

Svet

Farma 5: Farmeri imitiraju jedni druge! Vajs kao Marijana - Ne znam šta je abrazivno sredstvo! (Video)

Sinoć su umesto žurke, farmeri morali sami da se zabave, i to tako što su izvodili imitacije poznatih ličnosti.

Farma 5: Farmeri imitiraju jedni druge! Vajs kao Marijana - Ne znam šta je abrazivno sredstvo! (Video)



Zadruga je sinoć farmerima zadala zadatak da svako od njih izvede po imitaciju neke poznate ličnosti. Tako, Zorica Marković je bila gazda Proka, te kada je ušla sa šeširom na glavi i muškim čizmama, pa progovorila ljutitim Prokinim glasom, mnogi su na mah pomislili da je zaista Proka uleteo u pola noći da ih izriba zbog toga što je šporet "musav".

Farma 5: Jelena Jovanović imitirala Jelenu Karleušu! Pogledajte Slatku malu! (Video)
Romana je bila Lepa Brena, Jelena Jovanović Jelena Karleuša, a Marijana je nastupila kao Severina, i to u kratkoj čipkanoj haljini, pa kada je opkoračila stolicu tokom svog performansa, svi su mogli da vide njene bele gaćice, zbog čega Ekrem dugo nije mogao da dođe sebi.

Zabavno je bilo i kada su svoje imitacije izveli Sara i Marko. Naime, oni su nastupili kao Aleksandra Jeftanović i Ognjen Amidžić, pa su glumili da u direktnom prenosu farmerima postavljaju pitanja gledalaca.

Tako, pitali su Vajsa da li je istina da je sam pojeo 73 jaja, a da odgovara ustao je Ivan u ulozi Vajsa. Isto tako, svaki farmer glumio je nekog drugog farmera tokom odgovaranja na pitanja, pa je tako Vajs bio Marijana i odgovarao na pitanje da li zna šta je to abrazivno sredstvo, a što je smislila Sara kako bi misicu prozvala zbog toga što ne zna ništa da radi od kućnih poslova, jer, kako je rekla, kod kuće ima kućnu pomoćnicu koja to sve radi.

Pogledajte kako su se farmeri snašli u koži svojih kolega:



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>