Region

Svet

Severina i Milan Popović u novom medijskom ratu: Kralj bakra - Nisam pretio Severini, a njenu majku poštujem!

Povodom intervjua Severine Vučković u kojem je spomenula i svog bivšeg supruga Milana Popovića sa kojim se sudi oko starateljstva nad sinom, oglasio se i popularni kralj bakra kako bi demantovao pevačicu.

Severina i Milan Popović u novom medijskom ratu: Kralj bakra - Nisam pretio Severini, a njenu majku poštujem!Severina: Milan Popović je pretio da će me uništiti! A ja kažem - Moja mater te traži!
U njegovom PR saopštenu stoji demant za njenu izjavu kako je pretio da će je uništiti, a Severina je u istom intervjuu koji je dala za magazin "Story" poručila Popoviću: "Moja mater te traži", što je Milan takođe prokomentarisao.
 
"Nikada u životu nisam nikom pretio a pogotovo ne majci svog deteta, o kojoj ništa ružno u javnosti nisam rekao niti ikada imam nameru da to uradim. Dete nisam mogao da viđam zbog prekida svake vrste komunikacije do čega je došlo na Severinino insistiranje. Zbog toga što nisam mogao da viđam svog sina se danas i nalazimo u sudskom procesu. Jedino što želim je da budem ravnopravno roditelj svom detetu kao što mu je roditelj i Severina. Naveli ste u magazinu sudsku odluku da ne mogu da viđam dete van Hrvatske i da je sud imao razloge zašto donosi odluke koje donosi. Želim da nalaglasim da je razlog situaciji u kojoj se nalazi pre svega moj sin pa i ja, tužba koju je njegova majka podnela protiv mene. U jednom od dva intervjua, koja sam dao u životu, sam rekao da sam iz medija saznao da sam veren sa Severinom i to ću i ovim putem ponoviti. U dalje navode rečene kroz usta gospođe Ane Severinine majke neću ulaziti, jer baka Anu izuzetno poštujem", stoji u saopštenju Milana Popovića.

Autor: M.P.
Izvor: Puls
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>