Region

Svet

Region

ONA stiže u bioskope 20. marta 2014! Pogledajte prvi trejler! (Foto+Video)

U filmu "Ona" reditelja Spajka Džonza, glavne uloge tumače Hoakin Feniks, Ejmi Adams, Runi Mara i Skarlet Johanson, koja je pozajmila glas glavnom ženskom liku, operativnom sistemu, Samanti.

ONA stiže u bioskope 20. marta 2014! Pogledajte prvi trejler! (Foto+Video)



Skarlet Johanson kandidat za Oskara, iako se ne pojavljuje u filmu! (Video)
Usamljeni pisac Teodor, koji živi od pisanja dirljivih i ličnih pisama za druge, uspostavlja veoma neobičan odnos sa svojim, tek kupljenim operativnim sistemom. Nakon sloma dugogodišnje veze počinje da se interesuje za napredni sistem, koji garantuje privatnost svakog pojedinca. Teodor je sa zadovoljstvom poželeo da upozna "Samantu", privlačan ženski glas koji je pronicljiv, osetljiv i neverovatno zabavan. Kako su njihove potrebe i željepočele da rastu, njihovo prijateljstvo počelo je da prerasta u ljubavni odnos.



Skarlet Johanson je na Filmskom Festivalu u Rimu, koji je bio održan u novembru ove godine, osvojila nagradu za najbolju glumicu, upravo za ovu ulogu.



Za ulogu operativnog sistema Skarlet bi mogla da dobije i Oskara, iako u celom filmu nigde nema njenog lika već samo njenog glasa. Ipak, to je nije sprečilo da bude jedan od kandidata koji će se sledeće godine naći u konkurenciji za najbolji sporednu ulogu.



Na predstojećoj dodeli nagrade Zlatni globus, jedne od najznačajnijih nagrada u svetu filmske umetnosti, film "Ona" nominovan je u tri kategorije: Najbolji film u žanru mjuzikla ili komedije, Hoakin Feniks za najboljeg glavnog glumca u žanru mjuzikla ili komedije i Spajk Džonz za najbolji scenario.



Film "Ona" od 20. marta je na redovnom bioskopskom repertoaru, a trejler možete pogledati na sledećm video snimku.



Autor: M.P.
Foto: Tuck

Viber

Izvor: Svet Plus


>