Region

Svet

Farma 5: Sara Trajanović - Ivane, ljubomoran si na Edina!

Ovonedeljna gazdarica Sara Trajanović na "ozbiljnu funkciju" postavila je Edina Škorića, što se Ivanu Marinkoviću nimalo nije dopalo.

Farma 5: Sara Trajanović - Ivane, ljubomoran si na Edina!Naime, pri određivanju nadležnosti i obaveza, Sara je Edinu poverila da bude "poslovođa" muškarcima. Odnosno, Edin Škorić će do kraja njenog gazdovanja organizovati muškarce, i govoriti im šta treba da rade.

Farma 5: Jelena Golubović i Ivan Marinković nove sluge! Ivan poručio Sari - Služio sam ti 100 dana, pa ću i sad!
Ovo se nikako nije dopalo Ivanu Marinkovići, koga je inače Sara postavila za slugu kako bi ga, to je već svima jasno, zaštitila od ovonedeljnih nominacija i Arene, jer je sasvim izvesno da će većina njih svoj štapić dati Jeleni Golubović.

Kakogod, Marinković je nezadovoljan odlukom da ga Edin Škorić organizuje. "To što si ti ljubomoran nije moj problem", rekla mu je Sara, ali Marinković se držao toga da ga manekenka ne poštuje.

"Nije reč o Edinu! To što si nekog drugog stavila, a ne mene, da bude glavni za nešto je, po mom mišljenju, nepoštovanje", ljutio se Ivan, a Sara je pokušavala da mu objasni da ima plan!

"Nije bitno... poznajem te više od sto dana, ali izdržaću ja i ovo", odbrusio je manekenki Ivan Marinković.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>