Region

Svet

Marinko Rokvić: Ne sećam se da sam tukao Nadu Topčagić!

Nakon što se u medijima pojavila informacija da je Marinko Rokvić, navodno, fizički nasrnuo na koleginicu Nadu Topčagić na turneji u Hrvatskoj, i ona i on ispričali su sasvim različite priče.

Marinko Rokvić: Ne sećam se da sam tukao Nadu Topčagić!



Vest da je Marinko Rokvić fizički napao Nadu Topčagić pre mnogo godina, prokomentarisali su i on i ona, te za "Telegraf" ispričali potpuno različite verzije ovog događaja. Pevačica tvrdi da nije bilo tuče, dok Rokvić kaže da se ne seća šta se zaista desilo.

Nada je izjavila da to nije bio fizički nasrtaj, već samo malo koškanje među njima, i da su mediji preuveličali stvari. "Nije tačno da me je tukao! Bili smo na turneji i on se iznervirao jer su svi u kombiju čekali mene, a ja sam delila autograme obožavaocima. Onda me je Marinko napao, a ja sam mu samo odgovorila: "Je l’ tebi krivo što niko neće da se slika sa tobom". Ma, kakva tuča, mi smo prijatelji, zajedno smo počeli karijere, to se sve dogodilo pre 30 godina", kaže Nada Topčagić.

Sa druge strane, Marinko, da li zato što mu je pamćenje oslabilo, ili što ne želi dalju polemiku sa koleginicom, ima drugačiju priču.

"Ne znam šta je tada bilo! Zovite Nadu i pitajte nju, ona zna kako je bilo! Ako ona kaže da sam je tukao, tukao sam je, ako kaže da nisam, onda nisam. Ja se ne sećam da li sam je udario ili ne, bilo je davno, pre 40 godina", prokomentarisao je Rokvić.

Autor: T.I.
Izvor: Telegraf
Foto: Promo TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>