Region

Svet

Farma 5: Sara prohisterisala zbog Kaće - Ti ovde radiš zbog sebe, a ne zbog mene! (Video)

Da nije lako biti gazda, uverila se i Sara Trajanović, koja je sinoć upala u pravu histeriju, jer farmeri ne rade koliko bi trebalo.

Farma 5: Sara prohisterisala zbog Kaće - Ti ovde radiš zbog sebe, a ne zbog mene! (Video)



Sinoć je gazdarica Sara opet imala svoju epizodu histerije, a iz takta ju je izvela Katarina Grujić. Naime, Kaća joj je zamerila što je gazdarica na porodičnom sastanku navodno ironično zahvalila "ovim pojedincima", u čemu se pevačica prepoznala.

"Neće mene niko da naziva "ovim pojedincima", ja sam ti prišla kao drugarica, a ti histerišeš na mene", iznervirala se Kaća, pa nastavila. "Ja sam ovde prala lampe samo zbog tebe", kazala je ona, i time stala na žulj Sari.

"Zbog mene?! Ti ovde radiš zbog sebe, pa onda zbog svih, a ne zbog mene", vikala je Sara. Onda joj se na putu našao i Ivan Marinković, pa je i na njega pustila svoj glas. "Tebi je krivo što sam ja sad gazdarica, i namerno me osuđuješ", drala se ona na bivšeg muža Goce Tržan.

"Udarila bre bič od jutros, niko nije stao", gunđao je Marinković, a Sara se povukla u gazdinsku kuću, te Slobi nastavila da iznosi sve što joj je na duši.

"Svi su me od ranog jutra napali! Kaća mi kaže ti si se meni ironično zahvalila! Ma nemojte više ništa da radite! Nikome više ništa neću tražiti, pa čekajte četvrtak da me napljujete... Svi mi samo unose nervozu i vrše pritisak na mene... A Ivana boli što sam Edina postavila da organizuje... od toga je sve krenulo", žalila se Sara Trajanović.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>