Region

Svet

Farma 5: Sara Trajanović kao iz topa odgovara Ognjenu - Ivan! Bilo bi mi žao kada bi on ispao!

Sara Trajanović je od jutros nova gazdarica na Farmi, a od samog početka njenog mandata razne stvari se događaju u Lisoviću. U toku je glasanje za vanredno izbacivanje, a u međuvremenu Ognjen Amidžić intervjuiše farmere.

Farma 5: Sara Trajanović kao iz topa odgovara Ognjenu - Ivan! Bilo bi mi žao kada bi on ispao!Farma 5: Svi učesnici spakovali svoje stvari! Spremni za izlazak sa Farme!
Kada je došao red na gazdaricu, Ognjen je pitao Saru Trajanović ko bi po njenom mišljenju večeras mogao da ispadne sa Farme. Manekenka je odgovorila da su to Jelena Jovanović i Vajs, i da za sada ne misli da bi to mogao da bude još neko.

Onda je Sara pričala ko, po njenom mišljenju, sigurnoi neće ispasti večeras... Nabrojala je Zoricu Marković, Jelenu Jovanović, Edina Škorića i još nekoliko njih, ali je onda usledilo pitanje koje je Saru potpuno razotkrilo. Ognjen ju je pitao ko bi joj najviše nedostajao i koga od farmera ne bi volela da vidi izbačenog večeras.

"Ivan!", rekla je Sara sa blagim osmehom, a onda brzo nastavila da nabraja: "Kao i Katarina Grujić, Sloba... Ima ih još, sve su to meni jako dragi ljudi ovde", rekla je manekenka.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>