Lepota

Ljubav

Četiri namirnice koje će učiniti čudo za vašu liniju!

Poznato je da neke namirnice stimulišu gubljenje kilograma, pa ukoliko ih uvrstite u vaš redovni jelovnik, vrlo brzo možete videti i rezultate, i to bez prevelikog odricanja.

Četiri namirnice koje će učiniti čudo za vašu liniju!



Za vitku figuru nije dovoljno da se samo zdravo hranite već je neophodno i da se bavite nekim vidom sporta. Svaka fizička aktivnost je dobrodošla, a u kombinaciji sa pravilnom ishranom će vam svakako doneti željene rezultate. Ali, neke namirnice vam zaista mogu pomoći da brže izgubite kilograme.

Losos

Redovno konzumiranje lososa pomaže da se brže rešite neželjenih naslaga na struku. Losos aktivira hormon štitne žlezde za brži metabolizam, dok omega 3 masne kiseline pomažu u razgradnji masnih naslaga.

Kokosovo ulje

Kokosovo ulje je bogato srednjelančanim trigliceridima koji su ponati kao MCTs. Njih naše telo koristi za energiju, što doprinosi da se višak koji unesemo ne pretvori u masne naslage. Tako da ukoliko želite da se rešite masnih naslaga koristite kokosovo ulje u kuvanju.

Cimet

Mnogima omiljeni začin, cimet je bogat i dijetetskim vlaknima, a pomaže našem telu da na najbolji način iskoristi insulin.Ukoliko želite da smanjite kilažu, koristite cimet kao dodatak jelima ili svaki dan pojedite po četvrtinu kašike ovog začina.

Kafa

Kafa podstiče lučenje adrenalina, čime se telu šalje poruku da sagori masne naslage. Ako kafu popijete 20 minuta pre treninga, ona će delovati kao stimulans koji će omogućiti da trenirate intenzivnije.Ipak, sa kafom ne treba preterivati, a ukoliko želite da skinete višak izbegavajte da je pijete sa mlekom i šećerom.

Autor: T.I.
Izvor: ljepota.ba
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>