Region

Svet

Farma 5: Gazdarica Sara Trajanović već ima na umu koga će da stavi za slugu! (Video)

Novi gazda imanja u Lisoviću je Sara Trajanović, a da je očekivala da će je Suzana postaviti na povlašćenu funkciju, pokazuje i to što je ona još sinoć razmišljala koga bi postavila za slugu.

Farma 5: Gazdarica Sara Trajanović već ima na umu koga će da stavi za slugu! (Video)



Sara Trajanović sinoć je ćaskala sa Simonidom i Kaćom, a dotakle su se farmera koji je svim trima trn u oko - Danimira Vajsa. Naime, sve su već pretpostavljale da će Suzana, koju svi vide kao Sarinu zaštitnicu, upravo manekenku postaviti za gazdu, pa su bistrile i o tome koga bi ona trebalo da postavi za sluge.

Simonida je došla na ideju da kada bude birala sluge, Sara treba najpre da podigne nju i Vajsa, kako bi ona mogla da se našali sa denserom, te mu kaže kako će najzad biti sami.

Sara je to prihvatila, pa kazala da na to sigurno može da računa. Inače, ove farmerke su i ranije govorili da je Vajs uvek najuplašeniji utorkom, jer strahuje da će biti postavljen za slugu, a onda mu ni Arena ne gine. Tako su i prošlog utorka zaključile da je denser isfolirao bolove u leđima, samo kako ne bi morao da ide u štalu.

Njih dve su konstatovale i da Vajs nije dao Marijani štapić, jer je mislio da će ona ispasti, pa da će ga postaviti za gazdu. "Koliko je jadan kad krene da obilazi oko ovih u izolaciji", kazala je Simonida.

Ovom razgovoru prodružila se i Katarina Grujić, pa je konstatovala da jedva čeka da vidi lice Danimira Vajsa kada mu saopšte da je izbačen sa Farme. "Jedva čekam da vidim i Vajsa, ali i Jelenu Golubović kad ispadnu iz rijalitija", zaključila je Grandovka.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>