Region

Svet

Farma 5: Sara Trajanović i Ivan Marinković proveli noć u hotelskoj sobi! Ona bojkotovala đakuzi! (Video)

Sara Trajanović i Ivan Marinković sinoć su konačno, posle više od 3 meseca, mogli da uživaju u komforu hotelske sobe, jer ih je istom Zadruga nagradila za uspešno izvršene tajne zadatke.

Farma 5: Sara Trajanović i Ivan Marinković proveli noć u hotelskoj sobi! Ona bojkotovala đakuzi! (Video)



Sara i Ivan proveli su noć u hotelskoj sobi! Ali, iako su mnogi očekivali da će se između njih desiti i izvesna intimizacija, s obzirom da važe za par među kojem svakako postoje varnice, Sara je ostala dosledna sebi, pa su ona i Ivan veče proveli samo u ćaskanju.

Takođe, za razliku od Marijane Leontijević koja je istu nagradu iskoristila sa Edinom Škorićem, manekenka Sara nije htela da se sa bivšim mužem Goce Tržan brčka u đakuziju. Naime, čim su ušli u sobu, Ivan je našao kupaće kostime i otišao da napuni đakuzi i spremi kupku za njih dvoje! "Ma šta radiš to?! Šta ti je pa zanimljivo u brčkanju", kazala je Sara razočaranom Ivanu.

Ako ništa drugo, Sara je komfor hotelske sobe iskoristila da se okupa u normalnom kupatilu, pa je i tu dobar deo tuš kabine prekrila peškirom kako bi što manje bila izložena kameri.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>