Region

Svet

Farma 5: Sara Trajanović - Aki mi je zadao pretežak zadatak! (Video)

Jelena Jovanović i Sara Trajanović, dve devojke koje su svojim ljubavnim vezama obeležile ovu sezonu Farme, pričale su o svojim iskustvima.

Farma 5: Sara Trajanović - Aki mi je zadao pretežak zadatak! (Video)Jelena Jovanović kazala je da je ona ranije bila zakleti protivnik ljubavnih veza u rijalitiju, a desilo joj se upravo to. Na to se nadovezala Sara Trajanović, pa progovorila o Andriji Akiju Markoviću.

"Bila sam rekla da, zbog Akija, neću više pričati sa Ivanom, i ipak sam progovorila. Aki je meni zadao pretežak zadatak... Mi smo ovde 24 sata dnevno zajedno, živimo zajedno...Ivan, kakav god da je, ipak se ja sa njim družim od samog početka, on me poznaje bolje od bilo koga na Farmi", pričala je Sara.

"Imponuje mi što ja zaljubljen u mene... ali onda sam se ja zaigrala... pričala sa njim, grlio me... onda sam pogubila balans, sve sam sj**ala... ali, prosto mi je bilo neprirodno da ne pričam sa nekim sa kojim sam u korektnim odnosima, da bih napolju slala neku sliku", kazala je manekenka.

Onda je Jelena Jovanović malo skrenula sa teme, pa se nadovezala pričom "koliko ona Saru gotivi". "To sam rekla i Edinu, da ja tebe na neki neobični način mnogo gotivim... ne blejimo zajedno, na početku sam mislila da nemamo ništa zajedničko, ali si mi neobično draga... i videćeš i sama da nisam ništa pričala o tome šta se dešavalo među vama", kazala je pevačica.Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>