Region

Svet

Farma 5: Edin i Jelena Jovanović navalili na kulen, Vajs bojkototovao lenju pitu Zorice Marković!

Danas je bio bogat dan na Farmi, bar što se hrane tiče, jer su farmeri, koji stalno kukaju da su gladni, imali đakonija koliko im duša ište.

Farma 5: Edin i Jelena Jovanović navalili na kulen, Vajs bojkototovao lenju pitu Zorice Marković!



Danas je pijačni dan, pa su gazdarica i sluge doneli hranu. Farmeri su to jedva dočekali, pošto se stalno žale na siromašnu trpezu i glad. Jelena Jovanović i Edin Škorić odmah su se dohvatili kulena, odrezali pola, naseckali sebi u tanjir, pa se povukli, a gde bi drugde no u krevet, kako bi se na miru i u intimi sladili.

Kada je to videla Jelena Golubović, rešila je da se i ona počasti mimo drugih farmera, te je narezala za sebe, Marijanu i Simonidu.

Danas su farmeri imali da biraju šta će da jedu, a nije izostao ni desert: Zorica Marković umesila je lenju pitu! Ipak, iako im je tekla voda na usta, dosledni sebi ostali su Vajs i Jelena Golubović, te nisu hteli da stave ništa u sebe što je delo ruku Zorice Marković. Oboje su pitali ko je pravio pitu, pa kad su čuli odgovor, mometalno ostavili parčiće namenjene njima. Rediteljka je dva koja su njoj sledovala prosledila Ivanu i Ekremu.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>