Region

Svet

Exit 2014: Od 10. do 13. jula dobro poznata zabava u Novom Sadu, a onda nastavak u Crnoj Gori!

Sedam dana najbolje zabave koju obuhvata jedan od najboljih festivala u Evropi - "Exit" trajaće od 10. do 13. jula 2014. na staroj lokaciji u Novom Sadu, ali će dobiti i svoj produžetak od 15. do 17. jula u Crnoj Gori.

Exit 2014: Od 10. do 13. jula dobro poznata zabava u Novom Sadu, a onda nastavak u Crnoj Gori!Exit nominovan za najbolji evropski festival
Kao i svake godine do sada, Exit festival održaće se na najboljoj festivalskoj lokaciji, Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, ali će ljubitelji ovog festivala moći da produže svoj provod odlaskom u Crnu Goru. Naime, "Sea Dance" će, takođe u organizaciji Exit festa, biti održan od 15. do 17. jula na jednoj od najlepših plaža Jadrana, Jazu kod Budve.

Prodaja ulaznica počinje 12. decembra 2013. godine i u periodu promotivnih cena koje će biti jeftinije za 60%, ulaznica za "Sea Dance" dobijaće se besplatno. Prvi izvođači za sledeći Exit biće poznati već krajem ove godine i biće postepeno najavljivani, a već sada je jasno da će 2014. godine ovaj festival biti pravi izbor za "letnje ludovanje".

Autor: M.P.
Foto: exitfest.org

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>