Region

Svet

Farma 5: Vajs - Glupačo napaljena, bićeš bivša dva puta! Sara - Majmune degenerisani! (Video)

Sara Trajanović i Danimir Vajs upali su u žučnu raspravu, te se u svom stilu i izvređali. Manekenka je denseru poručila da je pi**a koja se trese kad ga Ognjen prozove subotom uveče.

Farma 5: Vajs - Glupačo napaljena, bićeš bivša dva puta! Sara - Majmune degenerisani! (Video)"Naložena, napaljena klinko. Koristi te samo za marketing! Šutnuće te čim izađete, bićeš ti bivša dva puta", vikao je Vajs, aludirajući na Ivana, a ni Sara mu nije ostajala dužna. "A da popiješ ti neke lekiće, a?! Spavaš tu pored Marijane, pa ne možeš da ga izd**aš kako valja... ti koji plačeš kad te Ognjen podigne", vikala je Sara Trajanović.To je još više iznerviralo Vajsa, pa se razgalamio. "Kompleksašu jedan, mentolu retardirani, glupačo! Ja sam zaplakao zbog Borisa, a ne zbog sebe", urlao je denser.

"A ti idi u kupatilo, pa sledeći put odradi šta treba da odradiš, pa nećeš biti toliko isfrustriran", poručila je manekenka denseru, i kazala da ne spominje više njeno i Ivanovo ime. "Ima 41 godinu, a izigrava majmuna ovde... na ajde beži!"

Sara je toliko vikala i histerisala, da je i Ivan prokomentarisao "Auu ova je prsla". Onda je manekenka htela da razgovara sa Ivanom, ali on ju je kulirao, pa se manekenka uvredila.Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>