Lepota

Ljubav

Adrijana Lima i njena tajna vitke linije: Preskačem konopac dok moje ćerke spavaju! (Video)

Adrijana Lima nedavno je prošetala pistom na famoznoj reviji "Victoria's Secret" i pokazala svoju vitku liniju, trbušnjake i zategnute noge, i to samo osam nedelja nakon što se porodila. A evo i koja je njena tajna!

Adrijana Lima i njena tajna vitke linije: Preskačem konopac dok moje ćerke spavaju! (Video)Tajna vitke linije brazilske lepotice Adrijane lime jeste - konopac za preskakanje! Tridesetdvogodišnja ponosna mama dve devojčice, otkrila je da se tako brzo u formu vratila zahvaljujući i konopcu, koji preskače kad god joj se ukaže prilika zo to.

"Sa dve male devojčice, ume biti jako teško da se nađe vreme za teretanu", rekla je Adrijana i dodala: "Preskakanje konopca je nešto što vrlo lako mogu da radim kod kuće, i uvek to činim dok moje ćerke spavaju:"

U novom video snimku "Treniraj poput Anđela", jedna od najpoznatijih "Viktorijinih anđela" demonstrirala je kako izgleda njen uobičajeni 30-ominutni trening sa trenerom Olajdom, koji je inače zadužen za formu i liniju većine zaštitnih lica najpoznatijeg brenda donjeg veša na svetu.Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>