Region

Svet

Stanija Dobrojević: Ciljano sam pravila skandale kako bih postigla popularnost! (Foto)

Stanija Dobrojević otkrila je kako je na početku svoje medijske eksponiranosti namerno pravila skandale kako bi postala popularna, ali kako je i zbog toga, nakon Farme i ljubavne veze sa Filipom Panajotovićem, zažalila.

Stanija Dobrojević: Ciljano sam pravila skandale kako bih postigla popularnost! (Foto)



Stanija Dobrojević zasmetala Slavici Ćukteraš i Tatjani Vojtehovski: Izbacite je iz studija!
Najpoznatija srpska starleta Stanija Dobrojević gostovala je u emisiji "Ja to tako" na TV Pink, te kazala kako je nekada namerno pravila skandale kako bi dospela u žižu javnosti, ali i da se posle rijalitija "Farma", u kojem je započela svoju ljubavnu vezu sa manekenom Filipom Panajotovićem, osetila ogoljeno, jer je njen emotivni život postao javan.



"Moja polularnost bila je moj lični hir", kazala je Stanija, i dodala da kada se ona zainati, ne može ništa da je zaustavi. "Posle Survajvera desila mi se velika popularnost u Srbiji. Nekada sam ciljano pravila skandale kako bih podigla svoju popularnost. A onda, desila mi se Farma i ljubav, a ja inače volim da svoj ljubavni život držim u tajnosti", priznala je Stanija i dodala da se u tim momentima osećala vrlo ogoljeno. "To je bio ogroman pritisak... Više bih volela da sam moju i Filipovu ljubav držala daleko od javnosti", kazala je ona.

Takođe, Stanija je zaključila da posle raskida sa Filipom jedino što ima na umu jeste da što pre završi fakultet, koji je u poslednje vreme zapostavila.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>