Region

Svet

Farma 5: Katarina Grujić je nova gazdarica! Rasplakala se zbog Borisovog pisma!

Juče izbačeni Boris Stamenković imao je tu privilegiju da odredi ko će biti gazda na imanju u Lisoviću do kraja ove nedelje, a njegov izbor je naravno pao na Katarinu Grujić.

Farma 5: Katarina Grujić je nova gazdarica! Rasplakala se zbog Borisovog pisma!



Jutros je stiglo pismo Borisa Stamenkovića, bivšeg farmera, u kojem je on farmerima poručio ko će imanjem gazdovati tokom ove nedelje. Očekivano, on je tu funkciju dodelio svojoj devojci Katarini Grujić.

Inače, Boris je u pismu naročito pozdravio Vukotu, Slobu i Edina, za koje je kazao da su mu i više od prijatelja. Takođe, zahvalio je i Zorici, Suzani, Romani koje su "pazile na njega kao da im je rod najrođeniji".

Zanimljivo je da Boris u pismu uopšte nije spomenuo svoju bivšu devojku Marijanu, mada se odmah i opravdao rečima da se "izvinjava svima koje nije pomenuo, jer mu je Zadruga rekla da požuri sa pismom".

Naposletku, Boris je Kaću imenovao za gazdu, i poručio joj sledeće: "Nikada neću zaboraviti trenutke koje smo imali ovde, ti si jedini razlog zbog kojeg nisam želeo da odem odavde. Iskreno sam te zavoleo! Volim te, ljubavi moja!"

Kaća se rasplakala, te je farmerima poručila da završe svoju jutarnju kafu, pa će se kasnije dogovoriti oko raspodele zadataka.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>