Region

Svet

Andrija Aki Marković - Ne zanima me Sara Trajanović, imam novu devojku!

Povodom navoda da su muzičari na žurki na Farmi preneli informaciju Sari Trajanović da je Andrija Aki Marković još uvek zaljubljen u nju i da je čeka, oglasio se i sam pevač, te demantovao takve glasine.

Andrija Aki Marković - Ne zanima me Sara Trajanović, imam novu devojku!Farma 5: Sara Trajanović - Aki me još voli, čeka me! Gde mi je pamet bila!
Sara Trajanović uzalud se nada, jer informacija koju je ona dobila, da je Andrija Aki Marković još uvek zaljubljen u nju i da je čeka, nema veze sa istinom. To je potvrdio i mladi pevač, oglasivši se na svom Fejsbuk profilu.

Naime, on je napisao da je Farma, i sve vezano sa tim, za njega završena priča, te da uživa u ljubavi sa svojom novom devojkom.

"Evo, naterali ste me da se ponovo oglasim po pitanju Farme! Vraćam se sa puta i opet čitam da sam na žurki prenosio informacije (volim, čekam... itd). Da, zaljubljen sam... ali, moja ljubav je pored mene! Novinare ne mogu, ali molim vas, prijatelje, da više ne komentarišete ništa u vezi Farme, jer je to završena priča za mene još pre mesec dana", napisao je Andrija Aki Marković, i najavio da će uskoro objaviti i svoju novu pesmu.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>