Region

Svet

Farma 5: Ivan Marinković - Sara je zaljubljena u mene!

Ivan Marinković i Sara Trajanović par su koji možda i najviše intrigira na Farmi. Ivan otvoreno kaže da je zaljubljen u manekenku, dok ona ćuti, iako svi misle da i ona gaji emocije prema farmeru.

Farma 5: Ivan Marinković - Sara je zaljubljena u mene!Ivan Marinković je ulaskom Andrije Akija Markovića na imanje dobio "korpu" od Sare. Nakon što je mladi pevač izbačen iz rijalitija, nove šanse su se  otvorile za bivšeg muža Goce Tržan, te on od lepe manekenke ne odustaje.

U zajedničkom intervjuu njih dvoje su pričali o svom odnosu, te je Ivan po ko zna koji put ponovio da je zaljubljen u Saru, ali otkrio da misli i da je ona zaljubljena u njega.

"Ja ne krijem da sam zaljubljen u Saru. A mislim i da je ona zaljubljena u mene! Bilo bi suvišno očekivati da se između nas na imanju nešto više od ovoga desi, ali mislim da naš odnos ide uzlaznom putanjom", samouvereno je zaključio bivši muž Goce Tržan.

Sara je po običaju davala diplomatske odgovore, te uz osmeh na Ivanove reči kazala da se njih dvoje "samo druže", te da mnogi farmeri pričaju da su njih dvoje zaljubljeni, ali da se ona na to ne obazire, niti joj smeta. Takođe, ona je rekla i da dok su na imanju ništa više od drugarstva ne može da se desi između njih dvoje.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>