Region

Svet

Seka Aleksić i udružena estrada pomažu maloj Anđeli Janković! (Foto)

Humantarni festival za pomoć desetogodišnjoj Anđeli Janković koja se od treće godine bori sa opakom bolešću, tumorom na mozgu, održan je u TC Stadion, a specijalni gost završne večeri bila je Seka Aleksić.

Seka Aleksić i udružena estrada pomažu maloj Anđeli Janković! (Foto)Dečiji humanitarni festival: Budimo podrška maloj Anđeli Janković, pomozimo joj da sačuva osmeh!
Folk diva Seka Aleksić poklonila je maloj Anđeli velikog plišanog medu, a takođe donirala i novac za njeno lečenje. Sekinom humanitarnom gestu pridružili su se i drugi.

"Drago mi je što smo se okupili u ovako velikom broju da pomognemo Anđeli. Ja se dosta dugo bavim humanitarnim radom, pre svega jer i sama znam kako je kada ti nešto nedostaje jer nisam odrastala u izobilju. Nadam se da će Anđela dobiti ovu bitku i da ćemo se sledeći put ovako okupiti da bi njemu pobedu proslavili",  rekla se Seka.


Foto: Twitter

Inače, Seka je već duže vreme na društvenim mrežama aktivno učestvovala u pozivanju ljudi da pomognu maloj Anđeli, a svojim primerom pokazala da nije teško biti human.


Na festivalu su podršku maloj Anđeli pružili i Davor Jovanović, Tijana Dapčević i drugi.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>