Region

Svet

Farma 5: Jelena Golubović počela da radi - čisti, riba, muze! Zorica Marković puca od ljubomore?! (Video)

Jelena Golubović, za koju mnogi farmeri kažu da je najveći neradnik na imanju, te da se sve vreme "vadi" na svoj laringitis, konačno se provrednila, te se dohvatila lopate i metle!

Farma 5: Jelena Golubović počela da radi - čisti, riba, muze! Zorica Marković puca od ljubomore?! (Video)Jelena Golubović postala je prava vrednica! Rediteljka, koju većina farmera naziva "lenčugom" koja se stalno izvlači na konto laringitisa i alergije, postala je maltene "desna ruka" aktuelnog gazde Marka Vukotića, te učila čak i da muze kravu!

Ona se dohvatila lopate, te čistila štalu, svinjac, nahranila životinje... čak i magare za koje je inače zadužena Sara Trajanović! Čak ju je Marko Vukotić učio i da muze kravu, te se rediteljka pohvalila da je jako dobra u tom poslu, od kojeg inače farmeri beže "kao đavo od krsta".

Marko i Žare su je ohrabrivali i nagrađivali sa "bravo", a potom je makedonski voditelj sa zadovoljstvom primetio da Zorica Marković hoće da pukne od ljubomore što Jelena radi po imanju.Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>